Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик заявив, що Україна може постачати вугілля антрацитної групи з США і Південної Африки.

Про це сказав чиновник в коментарі "Укрінформ".

"Більшість генерацій почали контрактувати вугілля, в тому числі, з Південної Африки, з інших країн. Нам треба 4,7 тонн до 1 січня 2017 року. Контрактування пішло. Ми дізналися, що можемо поставити з Америки 2,5 тонн", - сказав Насалик.

Він зазначив, що перший імпортне вугілля буде вже в травні. Про постачання вугілля з США говорити ще рано. При цьому Насалик написав лист в держдеп.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що поліція перекрила дороги по всій лінії розмежування окупованого Донбасу. Відзначається, що всі шляхи від Станиці Луганській до Маріуполя контролюють мобільні групи. Крім цього під додаткових контроль правоохоронці взяли контрольно-пропускні пункти.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще