Фінансовій звітності Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика позаздрять навіть успішні бізнесмени. Величезні суми готівкою, банківські рахунки, дорогі авто та земельні ділянки – чого тільки не вніс очільник відомства у свою декларацію.

Відповідні дані розміщені в Єдиному державному реєстрі електронних декларацій.

Згідно документу, Насалик зберігає значні "стратегічні запаси" переважно в іноземній валюті: 140 мільйонів євро та 450 тисяч доларів, а ще 1,4 мільйона – у гривні.

Банківські рахунки міністра теж не пустують: там нараховується 100 тисяч євро та 450 тисяч доларів.

Заробітна плата також надто відрізняється від тої, яку отримують звичайні українці. Протягом минулого року він отримав 221,987 тисяч гривень , і це тільки починаючи із квітня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дружина Насалика виявилася також небідною особою. Займаючись підприємницькою діяльністю, вона заробила 941,955 тисяч гривень, а ось для решти 366,382 тисяч гривень джерело отримання взагалі не вказувала.

Поповнив очільник відомства і свій автопарк: за рік придбав 2 нових автомобіля Mercedes сумарною вартістю 3,8 мільйона гривень: Mercedes-Benz S500L 4MATIC 2015 року випуску, а також Mercedes-Benz GLE400 4 MATIC 2016 року випуску, який записав на дружину.

В його власності також кілька земельних ділянок, будинок під Києвом площею 561 квадратних метрів, квартира на 287 квадратних метрів, а також офіс у центрі столиці.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що декларація дружини вінницького мера Сергія Моргунова вразила його земляків: обраниця міського голови виявилася значно багатшою за чоловіка.