Українці зможуть стати власником нових електромобілів за допомогою доступних кредитів, який можна оформити в одному з державних банків.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна". Банк називає кредит безвідсотковим і погасити його потрібно протягом чотирьох років.

Але ставка все ж становить 0,001% річних. Крім того, майбутньому власнику електромобіля доведеться внести перший внесок. Він становить 40% від вартості екологічного транспортного засобу.

Це не всі бонуси від доступної кредитної програми. Одна з компаній, яка є партнером проекту, обіцяє на перший рік користування електромобілем безкоштовний доступ до своєї мережі зарядних станцій.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, з'явився рейтинг найпопулярніших моделей електромобілів серед українців. Абсолютним лідером з продажу виявився японський електрокар Nissan Leaf.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще