Проект монетизації частини зекономлених субсидій передбачає виплату енергозберігаючим сім’ям. Він дорівнює еквіваленту вартості зекономлених 150 кВт електроенергії, якщо вони використовувались для опалення, або 100 кубометрам газу.

Про це повідомляє Politeka.

Для отримання компенсації необхідно з 1 липня до 1 вересня подати заяву до місцевого управління соціального захисту. В ній потрібно вказати реквізити для перерахування коштів. Це може бути номер банківського рахунку або відділення "Укрпошти".

Зазначимо, що інформацію про зекономлені субсидії можна дізнатись у своїй платіжці. Відкриттям рахунку у банку повинен займатись субсідіант самостійно. На момент подачі заяви він має бути відкритим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін затвердив скорочення соціальної норми на опалення, що позначиться на одержувачах субсидій.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще