Мешканців України поспішили обрадувати: середня зарплата збільшилася на 4,5%, а це значить, що тепер середньостатистичний мешканець отримує на 543 гривні більше, ніж було раніше.

Про значні поліпшення свідчать дані, надані Державною службою статистики.

Але разом з тим, у січні-березні 2017 року зарплата зменшилася на 0,4% в порівнянні з тим же періодом у 201му. Найвищий середній заробіток зафіксували в столиці: тут хороший фахівець може заробити 11 тисяч гривень.

У Київській області середня плата - 6 990 гривень, у Дніпропетровській - 6 433 гривень. Співробітники Держслужби проводили розрахунки без урахування тимчасово окупованих територій і анексованого Кримського півострова.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що міністр соцполітики Павло Розенко розповів про підвищення зарплат на 30%.