Пасажир авіарейсу, який 26 квітня прямував з єгипетського Шарм-еш-Шейха до Києва, під час польоту здійняв справжню бучу - приставав до сусідів, навіть напав на одного з пасажирів.

Як розповіли очевидці, чоловік, будучи добряче напідпитку, почав голосно обурюватися тим, що жінка старшого віку, яка сиділа перед ним, опустила спинку свого крісла. Він поводив себе неадекватно - стукав у спинку крісла, сильно її штовхав та ображав жінку. Це все продовжувалось досить довго і через деякий час чоловікові жінки стало погано і він втратив свідомість. Йому довелося надавати першу медичну допомогу.

При цьому бортпровідники ніяк не реагували на неадекватну поведінку п’яного пасажира, який той демонстрував протягом усіх трьох годин польоту.

І лише після приземлення в аеропорту "Бориспіль" дебошир потрапив в руки поліцейських - пасажири викликали правоохоронців і утримували чоловіка до їхнього прибуття.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Однак, як розповів один із пасажирів цього рейсу, на місце інциденту прибув товариш дебошира, який домовився зі слідчим, щоб справу "зам'яли". Слідчий запропонував потерпілим забрати заяву, але ті не погодилися.

До слова, авіарейс виконувала українська авіакомпанія "Азур Ейр" - "дочка" російської United Airlines.

Як повідомляв сайт Знай.ua, недавно в США розігрався скандал навколо дій компанії United Airlines, служба безпеки якої силою висадила кількох пасажирів.