Комітет палати представників Конгресу США послухає виправдання працівників скандальної авіакомпанії United Airlines, яка викинула пасажира з борту літака через те, що працівникам компанії не вистачило місць.

У прес-центрі United Airlines заявили, що час слухань компанія "поділиться своїми планами стосовно перегляду підходу до клієнтів". Крім цього, 20 числа порозумітися доведеться і з комітетом з торгівлі в сенаті США.

Нагадаємо, скандал розгорівся 10 квітня на борту літака, який вилітав з Чикаго в Луїсвілль. Електронна система бронювання квитків дала збій і вийшло так, що проданих квитків виявилося більше, ніж місць на борту. У підсумку "зайвими" виявилися чотири працівники компанії, яким конче необхідно було вилетіти з Чикаго, тому зайвими вони вирішили зробити чотирьох пасажирів.

Запропонувавши їм добровільно залишити свої місця, отримати компенсацію і вилетіти наступного дня, працівники компанії не зустріли жодного натхненного цією ідеєю. Тоді було прийнято рішення вибрати "щасливчиків" добровільно. Першими двома претендентами виявилася подружня пара, яка мовчки встала і покинула борт. Другим вибором рандома виявився лікар, який відмовився йти на поступки, пославшись на необхідність зустрітися з пацієнтом.

Але для неадекватних стюардів це не стало взагалі ніяким аргументом і його почали витягувати з борта силою. Кілька пасажирів встигли зняти на відео, як професійно в міжнародній компанії вирішують проблеми. Після скандального інциденту вартість акцій United Airlines пробила десяте дно, оскільки люди по всьому світу почали масово здавати квитки і влаштовувати акції протесту. Навіть конкуренти компанії не втрималися і виклали показово-іронізуючий ролик з підтекстом: адже United Airlines визнали найкращою в 2017 році.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.ua" писав про те, що нещасному пасажиру після скандалу з "кваліфікованими" працівниками тепер необхідна допомога дійсно кваліфікованих пластичних хірургів: у чоловіка зламаний ніс і вибито кілька зубів, а також медики діагностували струс мозку.