Авіакомпанія зі штаб-квартирою в Дубаї Emirates потроллила конкурента з США United Airlines, натякнувши на недавній інцидент з пасажиром цього перевізника.

Компанія опублікувала рекламний ролик в Twitter.

Автори відео пригадали слова гендиректора United Airlines Оскара Муньоса, який заявив, що авіакомпанії країн Перської затоки – це не справжні перевізники. У відповідь на це вони вказали, що Emirates нещодавно визнали найкращою у світі за версією популярного туристичного сервісу TripAdvisor.

Крім того, представники Emirates посміялися над слоганом United Airlines "Літайте в дружньому небі" додавши до нього фразу: "На цей раз по-справжньому".

Арабська авіакомпанія підтвердила ЗМІ, що відео – реакція на НП з пасажиром United Airlines, якого силоміць витягли з літака в Чикаго.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, стюарди американської компанії United Airlines викинули лікаря з літака, бо їм самим забракло місць на борту. У мережі з'явилося відео інциденту.

У соцмережах жорстко висміяли компанію за цей інцидент. Репутація компанії підірвана.