Серйозним скандалом відзначився рейс з Чикаго в Луїсвілл американської авіакомпанії United Airlines. Співробітники авіаперевізника силою випхали з літака одного з пасажирів, оскільки їм самим не вистачило місць на борту.

Як передає портал Buzzfeed, коли всі, хто купив квитки на рейс, запланований на ранок 10 квітня, зайняли свої місця, в United Airlines раптом вирішили посадити на борт чотирьох своїх працівників і запропонували пасажирам відмовитися від польоту за 400 доларів.

На таку пропозицію ніхто з присутніх не пристав, тож суму збільшили удвічі. Результат був аналогічним попередньому. Тоді "щасливчиків", які полетять наступним рейсом, вибрали випадковим чином. Один з чотирьох пасажирів, який опинився в числі "обраних", категорично відмовився виходити, оскільки мав летіти до пацієнта.

Таке пояснення не подіяло на співробітників компанії, і вони виштовхали чоловіка силоміць. Інші пасажири зняли цей інцидент на відео, і згодом воно з’явилося в мережі.

Через скандал виліт лайнера затримався на дві години.

Незабаром керівник United Airlines Оскар Мунос вибачився за те, що сталося, і запевнив, що розпочате корпоративне розслідування.

Всі спроби журналістів дізнатися, чи є подібна практика для цього авіаперевізника звичайною, успіхом не увінчалися.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що лайнер американського президента Дональда Трампа "зустрівся" у небі з військовим літаком.