Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг згадав про Україну, заявивши, що вона повинна зважитися зі своєю подальшою долею в альянсі.

Про це він розповів CNN.

"Все залежить від того, чи Україна хоче подавати заявку. Якщо це станеться, члени НАТО повинні будуть вирішити, чи відповідає вона вимогам", − заявив Столтенберг.

За його словами, країна зорієнтована на формування і розвиток оборонного сектора. Він, у свою чергу, може відповідати стандартам НАТО. Крім цього, генсек підтвердив, що альянс може розширитися шляхом прийняття країни в свій склад, нагадавши про Чорногорію.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Євросоюзі назвали дві причини, за якими в НАТО досі не прийняли України.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще