Українська тенісистка Еліна Світоліна стала переможницею грунтового турніру серії WTA International в Стамбулі. У фінальному матчі перша ракетка України здолала бельгійку Елізу Мертенс – 6:2, 6:4.

Це третій титул для Світоліної в сезоні. У лютому Еліна виграла турніри Premier 5 в Дубаї і International в Тайбеї. Усього в активі українки вже сім тріумфів на змаганнях WTA.

За перемогу на цьому турнірі Світоліна заробила 43 тисячі доларів, а також 280 очок в рейтинг WTA. Цікаво, що Еліна вже двічі вигравала в Стамбулі в парному розряді – у 2012-му разом з японкою Місакі Дій, а в 2015-му з Дариною Гавриловою, яка тоді ще виступала за Росію, а зараз грає за Австралію.

Світоліна так прокоментувала свій успіх:

- Це було неймовірно грати тут при такій підтримці, спасибі всім вболівальникам за це. Звичайно ж, хочу сказати, що Еліза провела відмінний турнір, нехай так і продовжує. Хочу подякувати мою команду, за їх важку роботу і за те, що вони роблять для мене кожен день. І, звичайно ж, я вдячна організаторам турніру. Його рівень зростає і зростає з кожним роком, як і рівень турецького тенісу в цілому. Ще раз дякую всім за підтримку на трибунах і за повідомлення в Інтернеті. Сподіваюся, наступного року повернуся в Стамбул, щоб захистити свій титул, - сказала 13-а ракетка світу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українські лучниці виграли Кубок Європи.