З настанням тепла модниці намагаються оновлювати свій гардероб, щоб йти в одну ногу з модними новинками. Теплий сезон надихає дизайнерів на створення нових і яскравих тенденцій, які можуть стати фаворитными в гардеробі жінки.

Дизайнери створюючи нові колекції стверджують, що який би ви не вибрали наряд - головне відчувати себе в ньому вільно і впевнено. Українські дизайнери розповіли про своє бачення стилю сезону весна-літо 2017, які ми можемо взяти за основу для створення образу.

Топ-стиліст Рост Дікой вважає, що найактуальніші новинки дизайнерів не можна завжди вважати панацеєю. Які модні тенденції не переважали головним критерієм все ж залишається комфорт і почуття незалежності. В дійсності так і є. Якщо ви активно слідкуйте за новинками трендів, але жодна з моделей вам не подобається або після примірки певної одягу ви бачите, що він вам не підходить, не варто засмучуватися, а тим більше купувати ці речі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Рост Дікой зазначив, що актуальним у сезоні весна-літо 2017 вважається одяг в смужку. Вже не перший рік, одяг зі смугами користується попитом у жінок. За словами стиліста, з смужками варто поекспериментувати. Можна вибрати незвично яскравий відтінок смужки. З такою одягом варто бути уважним, так як горизонтальна смужка може візуально додати кілька сантиметрів до вашій фігурі.

Як і в минулому році, принти залишаються актуальними і в цьому сезоні. Можна сміливо вибирати одяг з яскравими візерунками.
Якщо говорити про кольори, то в цьому році дуже популярний дует у зелено-синіх тонах.

Жінки, які люблять відтінки блакитного до базових речей цього кольору можна додати трохи зеленого. За словами стиліста, при виборі кольору одягу не можна забувати про вашому кольоротипу.

Варто відзначити, що актуально в цьому сезоні ставити акцент на оригінальні деталі. Якщо подивитися на деякі колекції українських дизайнерів, можна побачити на одязі оригінальні виточки у формі сердець, фігурки, різноманітні бретелі тонкої обробки, шикарні тканини, такі як: шифон, шовк, які роблять жінку привабливою і дають можливість дихати тілу в жаркий період року.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, якщо ваш одяг містить тільки нейтральні тони, щоб створити вуличний стиль, необхідно до образу додати яскраву деталь. Це може бути хустку або ремінь яскравих відтінків.