Українські воїни в зоні бойових дій на Донбасі показали зворушливе відео своїх нових вихованців – цуценят. Нещодавно собака, що залишилась на передовій від інших бригад, привела десятеро цуценят, які невдовзі стануть додатковими вухами та очима бійців.

Відеоролик опублікувала на сторінці Фейсбук спільнота "Наша Варта".

Бійці показали на відео десять маленьких цуценят-охоронців передової

Posted by Наша Варта on Thursday, 4 May 2017
"У нас дісталася у спадок від попередньої бригади собака, поки виховуємо. Привела десять цуценят. А собаки, це, звісно, наші вуха, наш нюх. У собаки більше засобів, щоб (небезпеку) розпізнати швидше", - розповідає один із військових.

Зараз цуценята ще маленькі та потребують багато уваги та піклування. Проте воїни із цим завданням відмінно справляються. І вже за кілька місяців отримають десять гігантів-охоронців.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", цуценя лабрадора, який народився у Великобританії, став справжньою сенсацією через свого забарвлення. Тварина з'явилася на світ із зеленим кольором шерсті.