Прокуратура почала розслідування у кримінальній справі проти митників, що працюють на міжнародному пункті пропуску "Солотвино", які дозволили вивезти з України незадекларованими $400 тисяч.

Про це повідомили в прокуратурі Закарпатської області.

Митників звинувачують у зловживанні владою або службовим становищем.

Згідно з попередньою інформацією, працівники митниці, зловживаючи своїм службовим становищем, не провели якісну перевірку автомобіля "Maserati", в якому їхав син колишнього голови райдержадміністрації Закарпаття зі своєю дружиною.

В результаті подружжю вдалося провезти в Румунію без митного декларування близько $400 тисяч готівкою. Це завдало шкоди державним інтересам України.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Вже румунські поліцейські виявили заховані під запасним колесом гроші.

Слідство триває.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, 1 травня, румунські прикордонники затримали 24-річного Михайла Йовдія при спробі незаконно вивезти за кордон $400 тисяч готівкою.