Українські військові із спеціальних підрозділів військової служби правопорядку (ВСП) потренувалися в відбитті ворожих атак на стратегічні об'єкти та протидії диверсійній діяльності.

Відповідний ролик опублікований на сторінці "Військового телебачення України" у Facebook.

Самі спецпризначенці відзначають, що подібні завдання не виконуються спонтанно, а перед їх отриманням завжди проводяться навчання, щоб розібрати по елементам всі дії та успішно провести операцію. Більшу частину підрозділу складають солдати, які мають досвід бойових дій в зоні АТО та у складі міжнародних контингентів ООН.

Підрозділи спецпризначення ВСП відпрацювали змодельовані ситуації відбиття нападу на військові об’єкти та пошуку і знешкодження умовних диверсантів. Військове телебачення України

Posted by Міністерство оборони України on Wednesday, 12 April 2017
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські військові візьмуть участь у навчаннях із оборони повітряного простору від втручання ворожих літаків. Передусім вони будуть відпрацьовувати стрільбу із зведеним зенітним ракетним полком "Бук-М1" і зенітними ракетними дивізіонами С-300П.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще