Бойовики двома групами намагалися атакувати українські позиції в районі промзони Авдіївки.

Як говориться в сюжеті ТСН, атаці ворожої ДРГ передував мінометний обстріл. Вказується, що бойовики розраховували якомога ближче підібратися до українських позицій, щоб в ближньому бою закидати гранатами наших солдатів.

Коли диверсанти підібралися на 30 метрів, стали помітні шеврони "Беркута". Солдати ЗСУ кажуть, що нападників було близько 80 осіб.

"До шостої ранку билися з диверсійною групою. Довоювалися до того, що диверсійну групу поклали на землю. Потім у противника була інша проблема - як витягнути диверсійну групу з наших позицій", - сказав командир підрозділу 72-ї бригади з позивним "Хан".

Після цього бойовики почали стріляти з усього, що було у них під рукою: міномети калібру 82 мм і 120 мм. Вогонь був дуже інтенсивний. Військові дивуються, як обійшлося без втрат. Про втрати бойовиків нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що автомобіль ОБСЄ під Луганськом могли підірвати російські спецназівці.