Письменник, інтелектуал та політичний діяч Василь Шкляр висловив свою думку щодо ціни Донбасу, назвавши його "чужою чужиною".

Про це патріот-націоналіст розповів у інтерв'ю "Волинським новинам".

"Україна ніколи не поверне кордони 2014 року. Ті люди щасливі, що живуть у Росії. Не треба забирати в людей щастя. Донбас для нас – чужа чужина. На тему українсько-російської війни я висловлюю дуже непопулярні речі. Переконаний, що та територія не варта життів найкращих українців", - зазначив він.

За словами письменника, віддати ці землі - найкращий план повернення.

"Мені часто заявляють, що я ледве не сепаратист, бо готовий віддати ці землі. Але у мене є кращий план: відрізати усю ту територію, ту нечисть від нас, збудувати свою сильну державу, а тоді вже приєднувати кого завгодно, але на своїх умовах. Бо виходить так, що хочемо не Донбас приєднати до України, а навпаки", - підкреслив Шкляр.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", український воїн розповів, що йому прийшлося пережити в жорстоких боях.