Не встигли школяр повернутися на навчання після весняних канікул, як їх знову відправили на відпочинок. У зв’язку з різким похолоданням, школи на Миколаївщині та Харківщині закриються на "погодні канікули" у період з 19 до 24 квітня.

Про це повідомляє Politeka.

"У зв'язку зі складними погодними умовами і невідповідністю температурного режиму санітарним нормам, 20 і 21 квітня навчально-виховний процес в школах буде припинений. Уроки в школах Миколаєва відновляться з понеділка, 24 квітня", - йдеться у розпорядженні міського голови Миколаєва від 18 квітня.

Синоптики попереджають українців про різке похолодання та зниження теператури до -5 градусів. А також місцями можливий дощ та мокрий сніг.

Крім миколаївських, навчання призупинили школи Харківської області, зокрема у селищі Лозова. Там школярі відпочиватимуть з 19 до 24 квітня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", ситуація, що склалася з вивезенням твердих побутових відходів у Львові, загрожує роботі освітніх закладів.