Гарнітуру, що стане просто незамінною для офісних працівників, виставив на краудфандингову платформу Kickstarter киянин Роман Сакун.

Вона називається Hushme, а її унікальність полягає в тому, що всі телефонні розмови завдяки їй стають незрозумілими та нечутними для оточуючих, передає портал Аin.ua.

Цей пристрій також стане в нагоді блогерам, мандрівникам та письменникам, котрі зможуть надиктовувати собі текст, не переживаючи, що їх хтось почує та використає інформацію у власних інтересах. Почути, що говорить людина, у якої є цей пристрій, неможливо навіть з дуже близької відстані. Натомість співрозмовник чує користувача через звичайні навушники.

За інформацією порталу, Hushme прикріплюється до обличчя власника за допомогою спеціальних магнітів всередині маски. При цьому людина не відчуває якогось дискомфорту завдяки манжетам і спеціальній фарбі. Всі елементи всередині девайсу можна мити, а також використовувати його як Bluetooth-колонку.

Голос користувача маскується електронікою, що знаходиться всередині маски, та власними алгоритмами Hushme. При натисканні на кнопку активуються зовнішні динаміки, розташовані по периметру маски, які генерують звуки. Що це будуть за звуки - можна вибрати в галереї додатку Hushme: від вітру до дихання Дарта Вейдера.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Винахідники Hushme планують зібрати 70 тисяч доларів та використати їх для запуску виробництва. На Kickstarter гарнітури доступні по 129 доларів. Команда Сакуна хоче доопрацювати остаточну версію свого девайсу, а вже в жовтні запустити її в масове виробництво.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", стартап київської команди Grammarly зацікавив щедрих інвесторів, які готові вкласти в нього понад сто мільйонів доларів.