У річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС український піаніст-віртуоз Євген Хмара презентував кліп, знятий у зоні відчуження.

Музикант не побоявся і приїхав до Прип'яті, щоб попрацювати над відео до композиції Nocturne. Ролик Євген назвав "Піаніст у місті-примарі".

Естетика кліпу побудована на контрасті між відео-хронікою часів трагедії та сучасними зйомками за допомогою дрона.

"Композиція називається Nocturne, вона увійшла до мого третього студійного альбому White piano. Саме з думками про подію, що відбулася 30 років тому і створювалася ця мелодія. Вона була записана рік тому, до 30-ї, ювілейної річниці вибуху на Чорнобильській АЕС. Ми маємо зрозуміти одне, від того, що ми робимо сьогодні, залежатиме наше завтра, завтра наших дітей і наступного покоління. Це вже сталося, час повернути назад неможливо, але побувавши хоча б раз на цій території, повністю усвідомити, зрозуміти і не допустити - НІКОЛИ ЗНОВУ!" - написав Хмара на сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" нагадав цікаві факти і показав рідкісні фото Чорнобильської трагедії.