У прес-службу Громадського руху "Український вибір - Право народу" звернулися журналісти з проханням прокоментувати депутатське звернення представника "Народного фронту" Миколи Княжицького до міністра внутрішніх справ України Арсену Авакова.

Про це повідомляє сайт організації.

У зверненні, скан якого розміщений на сайті руху, Княжицький, посилаючись на лист якогось громадянина України Олега Білуги, просить розслідувати діяльність "секти Дракулістов нового часу", "культовим служителем" якої є Віктор Медведчук, який "вже давно займається вампіризмом" і "регулярно натщесерце випиває 2-3 склянки крові цнотливих юнаків, яких постачають йому з Донбасу ...".

"Відразу ж повинні попередити: дітям, вагітним жінкам і людям зі слабкою психікою депутатське звернення "генія" законодавчої думки Миколи Княжицького (в минулому глави редакційної ради телеканалу ТВі, керівника медійних компаній і телеканалів Tonis, СТБ, УТ-1, "Газети 24" , а нині голови комітету ВР з питань культури і духовності) краще не читати... Окреме питання - рівень культури і духовності такого, з дозволу сказати, голови профільного комітету. Після подібного депутатського звернення важко навіть уявити, які саме питання Княжицький, користуючись своїм становищем, може піднімати і просувати", - йдеться в коментарі "Українського вибору".

У русі вважають, що депутатське звернення Княжицького свідчить про втрату будь-якого зв'язку з реальністю... представника правлячої коаліції, одного з найактивніших членів "Народного фронту".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще