Вся інформаційна кампанія «фронтовиків» проти «Українського вибору – Права народу» і особисто Віктора Медведчука будується на брехні, вимислах і інсинуаціях. Звинувачення в тероризмі, сепаратизмі, держзраді мають таке ж відношення до реальності, як і звинувачення в «вампірстві». Про це заявили у виконкомі «Українського вибору», коментуючи звинувачення нардепа Княжицького у «вампіризмі» лідера руху.

«Депутатське звернення одного з найбільш активних та ідейних представників «Народного фронту» Миколи Княжицького до глави МВС Арсена Авакова здатне викликати жвавий інтерес. Правда, не у правоохоронців, а... у психіатрів. Той факт, що парламентарій у депутатському зверненні в силові органи вимагає провести перевірку причетності Віктора Медведчука до «секти Дракулистів нового часу»(!), а також обвинувачення у «вампірстві» на адресу Медведчука, свідчать тільки про одне: пану Княжицькому необхідний терміновий огляд у психіатра», — вважають у громадському русі.

Звинувачення в тероризмі, сепаратизмі, держзраді, так само, як і інші безглузді інвективи «фронтовиків», впевнені в «Українському виборі», мають таке ж відношення до реальності, як і звинувачення в «вампірстві».

«І депутатське звернення Княжицького – не щось надзвичайне. Ця концентрована суміш абсурду і ідіотизму – лише частина інформаційної кампанії «Народного фронту» проти Віктора Медведчука. У зв'язку з вищевикладеним Громадський рух «Український вибір – Право народу» закликає правоохоронні органи провести психіатричний огляд депутата Княжицького, оскільки він як фігурант справи про підготовку вбивства Віктора Медведчука може представляти серйозну загрозу для суспільства», — відзначили в «Українському виборі».

Як повідомляв «Український вибір – Право народу» раніше, народні депутати від «НФ» Левус, Висоцький і Княжицький є фігурантами справи про підготовку вбивства Віктора Медведчука.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Прес-служба руху оприлюднила депутатське звернення Княжицького до глави МВС Арсена Авакова, в якому нардеп повідомляє про якусь секту "Дракулистів нового часу" і вимагає розслідувати «вампіризм Медведчука».