Найактивніші фанати клубу першої української ліги - Верес (Рівне) виступили з різкою критикою одного із керівників клубу, екс-гендиректора львівських Карпат Ігоря Дедишина, і закликом бойкотувати домашні матчі команди.

- Ми, представники Чорного сектора, втомилися від неодноразових спроб достукатися до керівництва Вересу і не маємо бажання підтримувати тих, хто не поважає своїх уболівальників. Ми втомилися спостерігати, як під час правління пана Дедишина, з кожним днем клуб стає все менш народний, від того, як зневажаються наші з вами цінності.

Коли іноземці керують клубом, то відразу стає зрозуміло, що їм не цікаві традиції, їм не цікава історія, ювілеї клубу тощо. Коли гастролери керують клубом, то рано чи пізно, обов'язково станеться ситуація, коли їм цей клуб стане не потрібен.

Ми не маємо права вдруге втратити наш Верес, під прапором якого пройдисвіти зароблять собі бали на майбутнє, щоб потім зникнути, не залишивши після себе нічого. Нам потрібна наша народна команда, яка буде грати для нас з вами. Нам потрібен клуб, навколо якого гуртуються ті, для кого Рівне і Верес - не порожні слова. Ми вважаємо, що краще своя команда у другій лізі, ніж чужа в УПЛ.

Чорний сектор починає безстроковий бойкот всіх домашніх матчів і закликає всіх, хто не байдужий до долі нашого клубу, приєднатися до бойкоту і не підтримувати рейтингом і гривнею тих, хто хоче відібрати у нас з вами клуб.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Наші вимоги: негайна відставка з посади Ігоря Дедишина, прозора політика і повернення контролю над діяльністю Вереса членам народного клубу. Рівненський клуб буде належати рівнянам, - сказано в заяві ультрас на сторінці в одній із соцмереж.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, лідер атак Динамо встановив унікальний рекорд в історії української Прем'єр-ліги.