Чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBF американський боксер Андре Уорд (31-0, 15 КО) не захотів вступати в словесну перепалку з росіянином Сергієм Ковальовим (30-1-1, 26 КО) на спільній прес-конференції. Уорд заявив, що все, що від нього чекають, він покаже 17 червня під час реваншу, передає Boxing Scene.

"Я не збираюся вступати в словестную перепалку з Ковальовим. Я не потраплю на цю вудку. Давайте все спростимо. Ви побачите мене в ринзі 17 червня. І як я вже говорив Ковальову, нехай залишить свої виправдання вдома.

Я в боксі вже 23 роки. Я провів проти Ковальова 12 раундів, тому мені нема чого боятися. Він не відправив мене в нокдаун в дев'ятому чи десятому раунді. Він послав мене в нокдаун у другому раунді. І якщо ви бачили бій, то потім я не діяв від оборони. Я не став себе берегти. Я вибрав тактику "або ти, або я", – сказав Уорд.

Нагадаємо, бій-реванш між Андре Уордом і Сергієм Ковальовим відбудеться 17 червня в Лас-Вегасі (США).

Дивіться битву поглядів Андре Уорд - Сергій Ковальов:

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Перший поєдинок між Ковальовим і Уордом пройшов в листопаді минулого року в Лас-Вегасі. Тоді Уорд переміг одноголосним рішенням суддів. Ковальов не погодився з цим рішенням, назвавши його абсурдом.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ковальов заявив, що Уорд б'є, як жінка, і не зможе його нокаутувати.

Фото – Boxing Scene