Користувачів соціальних мереж розсмішив високохудожній шедевр, на цей раз знятий творцями з "Луганської республіки".

Нещодавно трейлер першого епізоду фільму під назвою "Ополченочка" з'явився в мережі. Не встигла охолонути кнопка від пальця публіковця, як шедевральну картину почали активно коментувати. Частину трейлера на офіційній сторінці в Facebook опублікував співтовариство "Рагу.лі".

"Ви немилосердні! Шлете мені посилання на трейлер фільму "Ополченочка" і говорите подивитися (а там 2 з половиною хвилини прямої трансляції з калоприйомника).
А я милосердна, я вирізаю для вас просто уривок, в якому ви не тільки дізнаєтеся, що краще для жінки, але і побачите спарювання жаби і змії. Дивно, що назва фільму не "У світі тварин"", - пише адміністратор спільноти.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в "ЛНР" "зірка" "Всевеликого війська Донського" Микола Козіцин наказав збирати підписи за відставку ватажка окупантів Ігоря Плотницького.

Ви немилосердні! Шлете мені посилання на трейлер фільму "Ополченочка" і кажете подивитися (а там 2 з половиною хвилини прямої трансляції з калоприйомника). А я милосердна, я вирізаю для вас просто уривок, в якому ви не лише дізнаєтеся, що найкраще для жінки, але й побачите парування жаби й гадюки. Дивно, що назва фільму не "В мире животных".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще
Posted by Рагу.лі on Sunday, 2 April 2017