В анексованому Криму готується до старту так званий "Ялтинський міжнародний економічний форум".

На окупований півострів вже з'їжджаються проросійські бізнесмени, політики та громадські діячі з Європи, пишуть росЗМІ.

У форумі візьмуть участь представники Великобританії, Німеччини, Кіпру, Греції та Австрії.

А ще підтримати захід прилетіла делегація з італійського регіону Венето. Голова його регіональної ради Роберто Чамбетті входить до євроскептичної партію "Ліга Півночі", яка співпрацює з "Єдиною Росією".

З делегацією також прибув і політик Стефано Валдегамбері, який ініціює проведення в Італії референдуму про незалежність Венето.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що у 2016 році регіональна рада Венето підтримала резолюцію про визнання Криму російським і закликала офіційний Рим відкликати санкції проти Росії.

На півострів також злетілися депутат Національної ради Австрії від ультраправої "Партії Свободи" Йоганн Хюбнер і румунський євродепутат із правої націоналістичної групи "Європа націй і свобод" Лаурентіу Ребега.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Трамп ніколи не пробачить Путіну Крим.