Кандидат у президенти Франції від республіканців Франсуа Фійон зробив чергову скандальну заяву щодо окупованого Росією Криму.

В інтерв'ю Le Figaro Фійон заявив, що Крим - це історично, культурно та лінгвістично російська територія. Він вважає, що Росія ніколи не залишить окуповану українську землю.

"Ми повинні поважати два фундаментальних і суперечливих принципи: повагу до кордонів і міжнародного права і право на самовизначення", - заявив кандидат у президенти Франції.

Він також запропонував створити міжнародну конференцію щодо майбутнього Криму під егідою ООН та "спільними зусиллями шукати вихід з кризи.

Зазначимо, що окрім Фійона, ще одна кандидатка у президенти Франції - Марін Ле Пен - визнає російську анексію Криму.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Перший тур президентських виборів у Франції відбудеться у неділю, 23 квітня. Другий - 7 травня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американські спецслужби шукають інформаторів порталу WikiLeaks серед своїх співробітників.