Вчора, 3 травня, в Рівному троє невідомих обстріляли вікна супермаркету.

Це сталося на вулиці Волинської дивізії, очевидці викликали правоохоронців, які швидко розіслали орієнтування патрульним екіпажам міста. Про це повідомили в прес-центрі рівненської поліції.

Повідомляється, що оперативникам вистачило буквально декількох хвилин на піймання хуліганів: на вулиці Євгена Коновальця побачили трьох чоловіків, які повністю підходили під опис. Їм наказали лягти на землю, після чого поліцейські наділи на зловмисників "браслети".

У сумці одного з чоловіків знайшли пістолет. Трійцю відвези у поліцейський відділок. Зараз проводиться повна перевірка місця події, щоб можна було дати інциденту правову кваліцікацію.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що 4 травня в Києві невідомий обстріляв автобус, в якому знаходилися пасажири.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще