В Україні підробляють близько 50% продуктів харчування та понад 80% спиртних напоїв.

Про це повідомляє сайт Gazeta.ua.

Найбільший ризик придбати неякісний товар у роздрібних точках торгівлі, дрібних магазинах, на ринках та в кіосках.

У таких місцях торгівлі близько 80% товару не відповідають стандартам якості.

Справа стосується не тільки підробки сировини, а й недотримання правил зберігання якісних продуктів.

Популярні новини зараз
Вік не захистить: ТЦК шукають спеціалістів серед пенсіонерів - кого заберуть в першу чергу Пенсія за радянський стаж: українцям рахуватимуть по-новому - хто втратить гроші Дорого і принизливо: експерти назвали, скільки збитків завдають державі ТЦК Пенсіонерам змусять перерахувати виплати: індексацію визнали незаконною
Показати ще

Найгірше ситуація склалась на ринку молочної продукції.

Причиною цього явища є неспроможність прослідкувати якість сировини, адже молоко закуповується у селян.

Українцям рекомендують купувати продукти у великих супермаркетах, де існує більш строгий контроль якості товару.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", медики назвали святковий пікнік розсадником бактерій.