В Україні підробляють близько 50% продуктів харчування та понад 80% спиртних напоїв.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це повідомляє сайт Gazeta.ua.
Найбільший ризик придбати неякісний товар у роздрібних точках торгівлі, дрібних магазинах, на ринках та в кіосках.
У таких місцях торгівлі близько 80% товару не відповідають стандартам якості.
Справа стосується не тільки підробки сировини, а й недотримання правил зберігання якісних продуктів.
Найгірше ситуація склалась на ринку молочної продукції.
Причиною цього явища є неспроможність прослідкувати якість сировини, адже молоко закуповується у селян.
Українцям рекомендують купувати продукти у великих супермаркетах, де існує більш строгий контроль якості товару.
Як писав інформаційний портал "Знай.ua", медики назвали святковий пікнік розсадником бактерій.