Кросівки, джинси, спортивні штани або зручний широкий костюм вважається ідеальним одягом для подорожей. Переліт може бути тривалим і чим комфортніше буде наряд, тим легше буде пережити перельот. Нерозумно не замислюватися про зручності, особливо для перельоту.

Якщо звернути увагу на відомих людей, можна помітити, що вони вміють поєднувати стиль разом з комфортом. Деякі зірки одягаючись жіночно і привабливо створюють враження ніби по трапу літака вони йдуть як по червоній доріжці.

Зірки не відмовляються від каблуків і ошатною одягу, але на це є свої причини.

1. Економія простору у валізі
Жінки дуже люблять взуття, а особливо взуття на високому каблуці. Якщо жінка не прихопить із собою дві-три пари взуття на підборах поїздка вже вважається невдалою. Досвідчені мандрівники радять одягати на себе об'ємні речі та взуття, щоб вони займали менше місця у вашому багажі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

2. Шанс отримати хороше місце в літаку
Співробітники авіакомпаній стверджують про те, що можуть пересадити пасажира з економ класу в бізнес-клас, якщо пасажир привабливо одягнений. Цей прийом працює, якщо є вільні місця в бізнес-класі.

3. Почуття впевненості
Коли жінка привабливо і зі смаком одягнена це надає їй більше впевненості. Ніхто не знає, можливо з вами на борту літака буде летіти ваш майбутній обранець, який навряд чи зверне увагу на жінку в розтягнутому светрі і старих кросівках.

4. Працювати бортпровідникам буде приємніше
Літак - це робоче місце стюардес, які самі носять незручний одяг. Бортпровідники дуже уважні і шанобливо ставляться до пасажирів, особливо, коли пасажир гарно одягнений.

5. Не обов'язково одягати на себе дуже вузький одяг і взувати максимально високі підбори. Підберіть для себе найбільш зручні і привабливі речі і ви помітите з яким захопленням будуть дивитися на вас оточуючі люди.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, якщо ви схильні до набряків, прийміть перед зльотом таблетку аспірину для розрідження крові, випийте кухоль ромашкового настою або дві склянки води.
Використовуйте жирний крем, який допоможе максимально зволожити шкіру обличчя.