Сьогодні, 29 березня, Лайма Вайкуле виступить з сольним концертом у київському Палаці «Україна».

Вже стало гарною традицією, що навесні в Україну приїжджає Лайма Вайкуле, щоб показати українським глядачам нову програму. Однак, цього разу співачка дасть лише один сольний концерт. Організатори кажуть, що квитки були продані ще за місяць.

Лайма прилетить до Києва з усім своїм інструментальним колективом - це 20 музикантів. Гостями її шоу стануть популярні в Прибалтиці співаки Інтарс Бусуліс і Джей Стівер. У концерті братиме участь шоу-балет Олени Коляденко «Фрідом».

Планується, що шоу буде грандіозним, зі складними постановками танцювальних номерів і карколомними трюками. Як відомо, Вайкуле працює лише під «живий» звук.

Як повідомляв сайт Знай.ua, латвійська співачка Лайма Вайкуле, відповідаючи на питання російських ЗМІ , не витримала і послали "акул пера" до біса

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще