У Донецьку, де кілька десятків шахтарів 19 квітня вийшли на мітинг з вимогою до місцевого керівництва погасити борги по зарплаті, влада, аби нейтралізувати голос обурених вуглярів, влаштувала свято спорту.

Як пише "Інформаційний спротив", побачивши, що на площі Леніна гудуть студентські заходи, протестувальники пішли до приміщення, в якому знаходиться так зване "міністерство вугільної промисловості ДНР".

Для того, аби провалити мітинг шахтарів, терористи залучили близько тисячі людей. Про те, що акція носила спонтанний характер, свідчить той факт, що спортивний флешмоб ніяк не анонсувався у місцевих ЗМІ. Натомість про протест працівників вугледобувної промисловості повідомлялося в соцмережах. Він був запланований на 10 годину ранку. За годину до цього терористичний рух "Молода республіка" розгорнув на площі Леніна ігрові майданчики та палатки з розвагами для учнів та молоді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Акція протесту шахтарів у сепаратистських виданнях була повністю проігнорована.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", зарплату шахтарям окупованих територый не виплачували з березня.