Один з ватажків бойовиків загинув в результаті ДТП.

Про це повідомляє прес-центр української розвідки в Facebook.

Вказується, що подія трапилася 3 квітня 2017 року. Відповідно до зведення, бойовик п'яним потрапив в ДТП. Через непрофесійну медичну допомогу і втрати крові бойовик помер. Незабаром його тіло передадуть на батьківщину родині.

При цьому куратори відмовляються виплачувати компенсацію, оскільки бойовик потрапив в ДТП п'яним. Також вказується, що бойовики випробовують кадровий дефіцит, тому закликають на службу навіть чоловіків у віці 55 років.

Російські куратори незадоволені роботою ватажків загонів бойовиків. Тому командування зобов'язало ватажків так званих корпусів ДНР і ЛНР "терміново передати особисті справи підлеглого офіцерського складу" в штаб. З цього моменту призначення бойовиків будуть проходити тільки через цей центр.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російський президент Володимир Путін поступово втрачає "імідж" навіть серед окупантів. Нещодавно колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін відкрито звинуватив кремлівського лідера у брехні і жадібності.