Очевидець розповів деталі вбивства колишнього російського депутата-втікача Дениса Вороненкова.

В інтерв'ю російським ЗМІ він повідомив, що злочин стався близько 11:25. Очевидець в цей час був в офісі, всього в 300-х метрах від місця подій. Вороненкова вбили на перетині вулиць Пушкінська і бульвару Тараса Шевченка.

За його словами, спершу пролунало три бавовни, а потім пішла серія пострілів. Чоловік нарахував десять. Коли він вибіг на вулицю, то побачив двох людей на асфальті, а поруч уже були автомобілі швидкої допомоги та поліції.

Очевидець розповів, що Вороненков вийшов з готелю і попрямував в сторону бульвару Шевченка. Раптово до нього підбіг озброєний чоловік і вистрілив кілька разів.

"По суті, як я зрозумів, постраждали три людини - сам Вороненков, ще один чоловік - про нього складно сказати, в натовпі говорили, що це міг бути випадковий перехожий (імовірно, це міг бути охоронець Вороненкова). У нього потрапило декілька куль . Ще одного чоловіка відразу відвезли на «швидкій» в госпіталь, тобто він точно вижив (імовірно, вбивця) ", - розповів деталі очевидець вбивства.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Кремль може бути організатором вбивства російського екс-депутата Дениса Вороненкова.