Сьогодні у центрі столиці біля елітного готелю застрелили російського екс-депутата-втікача Дениса Вороненкова.

Вороненкова вбили, коли він направлявся на зустріч зі ще одним колишнім депутатом РФ та свідком у справі Януковича Іллею Пономаревим.

За словами кореспондента Знай.ua, який передає з місця подій, до вбитого приїхала його дружина, яка упала перед застреленим та почала плакати. Жінку швидко забрали правоохоронці та повезли у невідомому напрямку.

Зазначається, що на вулиці і досі знаходиться тіло, його вивчають правоохоронці. Місце злочину оточили та нікого не пускають, ситуацію не коментують.

З'явилося перше відео з місця перестрілки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", убивство російського екс-депутата Вороненкова співпало з п’ятою річницею вбивства не менш відомого російського депутата та бізнесмена Максима Курочкіна. Його застрелили на порозі Святошинського районного суду в Києві.