Самим корисним і ефективним енергетиком для організму є десятихвилинна ходьба по сходах.

Відповідне дослідження провели співробітники Університету Джорджії, передає The Daily Mail.

Вчені розділили студенток, які страждають від хронічного недосипу на кілька груп. Всі вони спали менше 6,5 годин на день. Деякі учасниці дослідження приймали таблетки з кофеїном або плацебо. Інші ж – проходили близько 30 поверхів по сходах протягом 10 хвилин.

Дівчата проходили опитування і виконували тести, згідно з якими розповідали про своє самопочуття. Як з'ясувалося, учасниці, які ходили по сходах, відчували більше енергії, ніж ті, хто приймав кофеїн. При цьому обидва способи майже ніяк не відбивалися на пам'яті або уваги. За словами вчених, фізичне навантаження все ж більше мотивувала студенток до роботи.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", дієтологи назвали продукти, які ефективно заміщають за своїми властивостями кавe і енергетичні напої.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще