Британські вчені відповіли на вічне питання, що обговорюється філософами: "що було раніше — курка чи яйце".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

З наукової точки зору, курка все ж з'явилася раніше. За словами вчених, птах може зробити яйце, а самостійно воно утворитися не може. Вони пояснили це явище тим, що білок, з якого складається шкаралупа, утворюється в організмі курки. Відповідний процес відбувається в яєчниках дорослої птиці.

Учені вже багато років розгадували головоломки, відносно білка Ос-17, який бере участь в утворенні шкаралупи. Вони з'ясували, що за допомогою подібних елементів інші птахи виношують яйця. Дослідники збираються переглянути зворотну сторону питання.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вчені NASA проведуть масштабний експеримент щодо матерії у відкритому космосі. Вони хочуть показати її другу сторону.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще