Навколо ідеї про існування життя на Марсі вже тривалий час точаться суперечки: різні припущення висувають професійні вчені і навіть дослідники-любителі. Нещодавно з'явився черговий доказ перебування розумних істот на Червоній планеті.

Відповідний ролик опублікований на каналі MarsMoonSpaceTV в YouTube.

Відео відзняли американські уфологи які стверджують, що відкрили невідомі раніше об'єкти, які за своєю будовою та структурою дещо схожі на фундаменти, або вежі.

Один із дослідників проаналізував отримані кадри із ресурсів NASA і зробив висновок, що подібні конструкції не могли виникнути самі по собі – їх могли збудувати колишні мешканці планети. Припускають, що на Марсі існувала цивілізація, зі своїм устроєм та правилами, але внаслідок якогось руйнівного явища вона зникла. Причин тому вчені поки що не знайшли.

Втім, більшість фахівців скептично поставилися до такої теорії, аргументуючи це тим, що такий феномен ще потрібно довести.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Слід відзначити, що наступного року на Червону планету астрономии збиралися відправити марсохід для того, щоб добувати та аналізувати грунт, але експеримент перенесли на початок 2020 року. Саме ці лабораторні зразки, як припускають ентузіасти, можуть остаточно визначити, чи існувало все ж життя у таких складних умовах.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у NASA представили знімок, який на думку фахівців агенства, доводить існування життя на Марсі.