Фахівці американського космічного агентства NASA опублікували захоплюючий знімок, який доводить, що на Марсі існувало життя.

Про це повідомив портал "gogetnews".

Як подивитися на фото, воно зовсім не примітне. Дослідники показали на ньому глиняну долину, яка отримала назву Узбой. Але, як виявилося, кадр доводить, що на цьому місці колись існувала водойма.

На думку вчених, раніше у долині знаходилося озеро чималих розмірів. Саме тому вся її територія виражена шаруватим покривом.

Крім того, фахівці провели аналіз складу глини в Узбої. Експеримент дав підставу стверджувати, що на Червоній планеті дійсно існувало життя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", уфологи Гарвардського університету засікли сигнали, які, на їхню думку, походять від позаземної цивілізації.[[{"fid":"175140","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"300","width":"600","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]