Численні розповіді людей, які пережили клінічну смерть, про політ тунелем і розмови з духовними створіннями наштовхнули американського професора з фізики Стюарта Хамероффа на появу власної гіпотези вічного життя.

Він вважає, що зі смертю людини її свідомість не зникає в нікуди, а стає частиною матерії Всесвіту, передає портал U-News.

Вчений порівняв людський мозок з квантовим комп’ютером, а душу – з його інформацією, що збиралася на квантовому рівні. За його теорією, тіло – біологічна болонка, мозок – процесор. Тому після смерті фізичної оболонки накопичені квантові дані не утилізуються, а існують нескінченно у Всесвіті.

Дещо раніше фахівці з США зробили висновок, що пуповинна кров людини здатна подарувати безсмертя завдяки унікальному білку. Коли його ввели піддослідним мишам, їх мозок став працювати набагато швидше і провів опцію запам’ятовування інформації.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", вчені назвали фактори, які сприяють довголіттю.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще