Трансгендерний вітчим Кім Кардашьян вирішив змінити професію і стати президентом США. Мабуть, приклад мільярдера Дональда Трампа заразливий.

У 2015 році 65-річний Брюс Дженнер заявив, що все своє життя боровся з відчуттям, що він насправді мав народитися жінкою. Втім, це не завадило йому тричі одружитися і стати батьком шістьох дітей.

Колишній легкоатлет і олімпійський чемпіон надів сукню, підбори і попросив називати його Кейтлін. А нещодавно стало відомо, що на Новий рік Дженнер зробила собі подарунок - операцію зі зміни статі.

Тепер Кейтлін виявила бажання йти в політику. І мітити вирішила одразу ж високо - балотуватися у президенти.

"Ця думка прийшла до мене після того, як я дізналася про бажання Каньє висунути свою кандидатуру на наступних виборах. І якщо говорити про партії, чиї інтереси мені хотілося б представляти, то я схиляюся до республіканців. Єдине, з чим можуть виникнути проблеми, так це із тим, що ця партія, на жаль, не підтримує ЛГБТ-спільноту, чиї інтереси я представляю. Тому якщо до 2020 року вони змінять свою позицію, то я із задоволенням висуну свою кандидатуру", - заявила Дженнер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", сестра Кардашьян хотіла змінити стать, але її випередив батько.