В американському штаті Флорида суд присяжних засудив до тюремного ув'язнення медика-трансгендера, який робив смертельні ін'єкції.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, чоловік займався косметологією та, за ідеєю, вводив своїм пацієнтам в сідниці лікувальні препарати (для чого або від чого ін'єкції, не повідомляється).

На ділі це виявилися навіть не фальсифіковані медикаменти: косметолог вливав під шкіру відвідувачів салону буквально все, що потрапляло під руку, навіть звичайний суперклей. На цьому компоненті і закінчилася кар'єра горе-лікаря: пацієнт помер через декілька днів.

Тепер трансгендер проведе десять років у колонії загального режиму, і незважаючи на те, що виглядає він як жінка, весь термін йому доведеться провести в оточенні чоловіків.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Кременчуці дівчина з апендицитом загинула під час підготовки лікарів, які замість кисню ввели їй аргон.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще