Власник iPhone після декількох років користування смартфоном виявив невідому для себе і вельми корисну функцію. Він зняв про це ролик і поділився ним у соцмережі Twitter. Виявилося, що не він один не знав про цю функцію - відео менш, ніж за добу набрало понад 30 тисяч лайків більше 25 тисяч ретвітів.

Автор ролика, користувач Twitter під ніком CENSORED dialogue, з'ясував, що в калькуляторі на iPhone можна легко коригувати набрані цифри, якщо ви допустили помилку. Робиться це за допомогою свайпа. Ця корисна функція далеко не очевидна для користувачів, адже в калькуляторі на iPhone немає кнопки видалення одного останнього символу, а є тільки кнопка "С", яка видаляє все, що ви набрали.

Про це та багато інших секретів iPhone в мережі чимало статей і відео, але все ж багато користувачів Twitter залишили під відео свої здивовані коментарі:

Користуюся iPhone вже декілька років і не підозрювала, що так можна було робити

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скажіть мені хто-небудь, чому я повинна була видаляти обчислення повністю з-за однієї помилки? Це має бути написано на звороті смартфона. Якого біса?

Відчуваю себе обдуреною з-за того, що ніколи не знала про це

Ну, і що ж, чорт візьми, ще вміє робити мій телефон?!

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що баг в iOS 10 призводить до зависання iPhone.