Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що UFC гальмує переговорний процес з організації бою Флойда Мейвезера і Конора Макгрегора, повідомляє NESN.

"Думаю, що єдиною перешкодою є UFC. У UFC не ставляться до бійців так само, як це роблять промоутери в боксі. Іншими словами, бійці UFC отримують набагато менше, ніж боксери. Вони запропонували угоду Конору, за якою отримають 50% від його гонорару за бій з Флойдом Мейвезером", – заявив Боб Арум.

Напередодні Конор Макгрегор заявив, що бій з Мейвезером швидше за все, відбудеться у вересні.

Нагадаємо, можливий бій між Флойдом Мейвезером і Конором Макгрегором обговорюється давно. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Раніше ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор вважає, що UFC недостатньо йому платить.