Відомий американський рок-гітарист, творець групи Hampton Grease Band Брюс Хемптон помер на сцені під час свого концерту, приуроченого до ювілею музиканта: йому виповнилося 70 років.

Як повідомляє ВВС, це сталося 1 травня в Атланті, штат Джорджія, на сцені Fox Theater. У музиканта стався серцевий напад, проте він ще декілька хвилин перебував у мікрофона, оскільки його колеги вирішили, що Хемптон демонструє запланований трюк.

Артистові стало погано під час пісні "Turn on Your Lovelight", яку він виконував на біс. Хемптон протягом півстоліття виступав з легендарним Френк Заппою. Його називали "дідусем джем-бендів" за любов до імпровізованих рок-концертів в лихі 90-е.

Музикант прославився тим, що не боявся експериментувати і протягом багатьох років радував своїх слухачів сюрреалістичними композиціями.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Люксембурзі помер відомий дитячий письменник Анатолій Алексин.