У суботу, 29 квітня, у слідчому ізоляторі в Ростові-на-Дону через серцеву недостатність помер українець Артур Панов, якого влада РФ звинувачує у підготовці теракту.

Про це повідомляють РосЗМІ.

У грудні 2015 року про нього вперше стало відомо після того, як Панов за нез'ясованих обставин опинився в СІЗО. Він нібито під виглядом біженця перетнув українсько-російський кордон.

Українець частково визнав свою вину у злочині, проте незабаром заявив, що в листопаді 2015 року його викрали співробітники російських спецслужб на території України, а потім вже незаконно вивезли до Росії. 14 лютого у Північно-Кавказькому окружному військовому суді розпочався процес у справі Артура.

Зазначається, що на момент затримання хлопцеві не було й 18 років. Перебуваючи під вартою, він неодноразово оголошував голодування. Саме тому його здоров'я могло погіршитися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", підозрюваного в роботі на російські спецслужби главу "Громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова побили в СІЗО.