Британське реаліті-шоу "Едем" потрапило у гучний скандал: його звинуватили у знущаннях з учасників, які навіть не підозрювали, що проект давно закрився, а вони просто понад півроку знаходяться в ізоляції.

Про це повідомляє Entertainment Weekly.

Проект стартував ще весною 2016 року, проте після виходу чотирьох епізодів автори шоу вирішили його закрити через провал - реаліті-шоу не отримало успіху на британському телебаченні.

Проте 23 учасники, яких відправили в ізоляцію до безлюдного місця у Шотландії, продовжували там жити. За півроку вісім учасників покинули проект, а інші залишилися там виживати в екстремальних умовах.

В рамках шоу герої повинні були "з нуля" створити собі дах над головою, вирощувати їжу, полювати та вести домашнє господарство без будь-яких сучасних засобів існування.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лише за кілька місяців покинуті напризволяще учасники дізналися, що Сполучені Штати обрали нового президента, а Британія виходить зі складу ЄС, та що їх шоу давно ніхто не дивиться.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", британку посадили до в’язниці за любов до вітчизняного співака Еда Ширана. Жінка слухала його хіт "по кругу", за що на неї подали до суду сусіди.