Британку Соню Брайс суд змусив відбувати покарання у в’язниці за те, що вона докучала сусідам, вмикаючи по кругу популярну пісню Shape of You Еда Ширана.

Про це пише Metro.

Сусіди і раніше скаржилися на Брайс за шум, вона навіть шість тижнів відсиділа за гратами. Проте цього разу суд відправив туди жінку аж на вісім місяців.

Фото з Facebook: Соня Брайс

За словами обурених мешканців міста Уілленхолл, жінка надто голосно ввімкнула запис та слухала одну і ту ж пісню протягом півгодини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проте Брайс усе заперечувала та навіть сказала, що ненавидить "Shape of You", яка вийшла на початку року, коли жінка повернулась із в’язниці, композиція займала хіт-паради серед британських синглів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у сьомому сезоні "Гри престолів "на екранах також з'явиться ще один персонаж, проте що це буде за роль, наразі не розголошують. Відомо лише, що її зіграє британський музикант Ед Ширан.