У неділю, 16 квітня, в 25-му турі чемпіонату України з футболу Волинь в рідних стінах перемогла Зірку (1:0).

До цього матчу у Волині була вражаюча серія з 12 матчів поспіль без перемог. У семи попередніх зустрічах лучани взагалі поступилися. Однак з суперником із Кропивницького підопічні Віталія Кварцяного зуміли змінити ситуацію. За господарів у першому таймі забив нападник Сергій Петров, якому асистував Юрій Романюк.

До речі, перед матчем луцькій команді виплатили борги за чотири місяці з семи. Мабуть, це зіграло не останню роль.

Волинь - Зірка - 1:0

Гол: 1:0 - Петров (32).

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Волинь: Кичак, Тетеренко, Горопевшек, Р. Никитюк, Задерецький, Логінов, Герасимюк, Романюк, Діденко (Чепелюк, 77; Мелинишин, 90+2), Дудік (Ільницький, 90+6), Петров.

Зірка: Паст, Збунь (Щедрий, 65), Фатеєв, Перейра, Бацула, Лупашко, Загальський (Жуков, 80), Драченко, Чичиков (Есеола, 46), Сітало, Білоног.

Попередження: Р. Никитюк (2), Діденко (40), Задерецький (75), Чепелюк (82), Кичак (90+7) - Білоног (50). Загальський (50), Фатєев (90+5).

Вилучення: Білоног (67, друге попередження).

Нагадємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Шахтар декласував Олімпік у донецькому дербі.