Існує така вправа як "пістолетик", яка допомагає збільшувати сили і рухливість м'язів ніг. На перший погляд вправа дуже проста і здається, що вона не дасть жодних результатів, але на ділі це не так.

Щоб почати виконувати цю вправу необхідно розігріти ноги, щоб знизити травматизм колінних суглобів і м'язів. Деякі стверджують, що подібна вправа несприятливо позначається на стані колінних суглобів, але якщо проблема з колінами існувала спочатку, краще відмовитися від виконання цієї вправи.

Вправу "пістолетик" можна робити де завгодно і воно не вимагає спеціальної підготовки і локації для виконання.

Ця вправа має безліч переваг. Воно допомагає розвивати гнучкість тіла, збільшує рухливість нижньої частини тіла. При виконанні вправи активно працює цілий ряд м'язів: велика сіднична провідна, м'язи задньої поверхні стегна, литкові м'язи, середні і малі сідничні м'язи, квадратна м'яза, м'язи живота та інші.

Дана вправа допомагає не тільки накачати певні групи м'язів, але і зробити ноги сильними. Вправа вимагає витривалості. Якщо ви вже деякий час пробували присідати, то біль в ногах буде супроводжувати вас кілька хвилин, потім стане легше виносити цю навантаження. Навантаження йде на одну ногу і таким чином м'язи розвиваються набагато швидше, ніж при звичайних фізичних навантаженнях. При виконанні цієї вправи необхідно міняти ноги.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Щоб з легкістю виконувати цю вправу практикуйте її як можна частіше. Через деякий час ви зможете збільшувати час перебування в цій позі.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що перед тим, як почати тренуватися і готувати своє тіло до весни і літа, необхідно в першу чергу порадитися з лікарем. Ми не можемо знати які навантаження наше тіло здатне винести. Якщо немає явних проблем зі здоров'ям це не означає, що в організмі немає прихованих хвороб, які в процесі тренувань можуть проявитися.